Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 21 december 2020

Leden Regionale Verkiezingscommissie gezocht

Het regiobestuur zoekt twee leden voor een permanente regionale verkiezingscommissie (RVC). Deze RVC komt in de plaats van de tijdelijke verkiezingscommissies waarmee het regiobestuur tot nu toe altijd heeft gewerkt. De RVC zal bestaan uit drie leden, waarvan één uit het bestuur. De RVC is een commissie van de ledenvergadering, dus de twee overige leden worden door de leden gekozen. Het bestuur hoopt in het begin van 2021 de verkiezing voor RVC-leden te organiseren. Geïnteresseerde leden kunnen zich, met korte motivatie en cv, aanmelden middels een mail aan bestuur@d66middennederland.nl . Ook met vragen over de RVC kun je hier terecht.

Het profiel voor een lid van de RVC is vastgesteld op de Algemene Regiovergadering op 19-11 en kun je hier vinden, samen met meer informatie over de commissie.