Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 21 december 2020

Nieuwe bestuursleden D66 Midden-Nederland

Hans Mieras en Joris Canoy zijn door de leden van D66 Midden-Nederland gekozen als bestuursleden in het regiobestuur. In een online stemming eind november /begin december verkregen zij de meeste stemmen.

Hans en Joris zijn beiden gekozen als Bestuurslid Algemene Zaken. Het regiobestuur zal in de eerste vergadering in 2021 spreken over de verdeling van portefeuilles.

Tijdens de Algemene Regiovergadering van 26 november nam Yvonne Kemmerling na twee termijnen afscheid als vice-voorzitter en bestuurslid Talentontwikkeling.

De vacature van secretaris is helaas nog niet vervuld. D66-leden in de regio Midden-Nederland die interesse hebben in deze functie, of hier meer over willen weten, worden uitgenodigd om contact op te namen met Jasper Aalbers-Kaliarnta, de secretaris ad interim, via bestuur@d66middennederland.nl .