Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 21 juli 2021

Afscheid Hayat Chidi

Deze maand heeft Hayat Chidi afscheid genomen van de Statenfractie van de provincie Utrecht. Daarmee is een einde gekomen aan een periode van zeven jaar waarin zij zich sterk heeft gemaakt voor de Provincie, eerst als statenlid, later als vicevoorzitter.

 

Namens het Regiobestuur bedankt voorzitter Michiel van Liere haar voor haar inspanningen als volksvertegenwoordiger:

“We zijn Hayat veel dank verschuldigd: zij heeft zich met hart en ziel ingezet op belangrijke dossiers, waarvan de meest recente de Omgevingswet was. Een extra zuiveringsstap toevoegen aan het afvalwater op de medicijnresten is een andere mijlpaal. Altijd bezig met een gezond en veilig leefmilieu. Ook buiten het fractiewerk is Hayat heel actief geweest: als internationaal trainer, lid van de wethouders adviescommissie en docent aan de Politie Academie. Wij hopen dat Hayat tijd blijft houden voor af en toe een bijdrage aan onze partij. Het regiobestuur wenst Hayat veel succes in haar nieuwe functie bij de Politie Oost Nederland, Jeugd & Kindermishandeling.”

Hayat wordt opgevolgd door Philip Overkleeft, die reeds van 2015 tot 2019 lid was van de D66 Statenfractie van de Provincie Utrecht. Het Regiobestuur wenst Philip en Hayat veel succes met hun nieuwe functies. Na de zomer volgt een nadere kennismaking met Philip.