Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 19 september 2021

Meld je nu aan voor het regiocongres! 

Meld je nu aan voor het regiocongres!

Graag nodigen we je uit voor het jaarlijkse regiocongres voor D66’ers uit de provincies Utrecht en Flevoland op 9 oktober in College de Heemlanden in Houten, vlak
naast station Houten. Dit jaar is het thema ‘Duurzaam de crisis uit!’

Koop nu je ticket!

Thema
Kort na de aanvang van de coronacrisis waren veel progressieven hoopvol dat nu de kans kwam om te laten zien dat we door samen te werken en innoveren ook grote crises te lijf kunnen gaan. Dat sentiment lijkt inmiddels bij veel mensen weg te ebben, maar binnen D66 blijven we zoeken naar de antwoorden op de grote problemen van onze tijd. We willen bij het komende regiocongres van D66 Midden-Nederland op 9 oktober daarom stilstaan bij deze vraag: hoe zorgen we voor duurzame oplossingen om uit het constante crisismanagement te breken?

Sprekers
We kunnen niet alleen naar de landelijke politiek kijken voor oplossingen. Lokaal en regionaal hebben we een hoop werk te verzetten. Tijdens het congres gaan we in gesprek met onder andere Matthijs Sienot, Huib van Essen (GroenLinks), Nermina Kundic, Michael Busby, Marc de Droog, Yvonne den Boer, Tom van den Top, Lina Hosking en Marijke van Beukering over duurzame oplossingen op ieder bestuursniveau.

Programma
Het programma is hier te vinden

Verkiezingen
Daarnaast staat dit congres in teken van de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens het congres zul je de mogelijkheid hebben om gratis een professionele foto te laten maken. Handig als je je kandidaat stelt voor de gemeenteraad. Voor bestuursleden organiseren we parallelle sessies om je te helpen met je voorbereiding voor de gemeenteraadscampagne.

Locatie
De locatie van het Regiocongres is:

College de Heemlanden
De Slinger 48
3995DE Houten.

De locatie is vlak naast Station Houten en daarmee uitstekend bereikbaar via het openbaar vervoer. De locatie is volledig toegankelijk met een rolstoel.

OV vanuit/Via Woerden/Utrecht
Neem de Sprinter 6931 naar Tiel. Deze stopt op station Houten. Vanaf daar is het 5 minuten lopen. 

Vanuit Nieuwegein
De bus 24 gaat direct naar Houten Station

Auto
Via de A27, afrit 29-Houten.  Parkeergelegenheid in de buurt (Albert Heijn)

Tijd
De inloop is vanaf 9.30. Om 10.00 gaan we van start. De afsluiting van het inhoudelijk programma is om 17.00.

Tickets
Bestel nu je tickets. Je kunt je ook gratis aanmelden door een ticket met het gereduceerd tarief te selecteren. Daarvoor hoef je geen ontheffing aan te vragen.

Corona
Let op: om het Regiocongres COVID-technisch in goede banen te leiden vragen wij bij de entree om een QR-code. Deze kunt u (mits u gevaccineerd, genezen of negatief getest bent) als volgt aanmaken. Daarnaast vindt het Regiocongres plaats onder voorbehoud. Als in de toekomst de maatregelen dusdanig worden aangescherpt dat het Congres geen doorgang kan vinden, ontvang je bericht van ons.

Heb je nog vragen of opmerkingen over het congres? Stuur dan een berichtje via secretaris@d66middennederland.nl