Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 20 maart 2022

VPC Flevoland gaat starten

We zitten nog midden in de dynamiek van de gemeentelijke verkiezingen maar de PS2023 tekent zich langzaam af aan de polderhorizon. Dat betekent dat we nu echt aankoersen op het vormen van een enthousiaste club D66 -ers die zich gaan storten op een aansprekend en overtuigend verkiezingsprogramma voor onze prachtige Flevolandse provincie. Zeven Flevolanders hebben zich gemeld om mee te willen doen in de VPC. Iedereen is inmiddels telefonisch en per mail benaderd. Zij staan in de startblokken om een betekenisvolle bijdrage te leveren. Daar ben ik erg blij mee. Op korte termijn ontmoeten we elkaar digitaal waar we gezamenlijk de piketpalen gaan slaan, kennismaken met elkaar en werkzaamheden verdelen. We gebruiken deze eerste ontmoeting om te bekijken waar de inhoudelijke kennis en kunde zit, de voorkeuren en wat de wensen zijn. We hebben een goede mix van ervaren lokale en regionale partijgenoten aangevuld met de juiste dossierkennis vanuit verschillende onderwerpen. Het is fijn dat we in het hele proces ondersteuning kunnen krijgen van de regio, dat gaat zeker helpen. Iedereen heeft er zin en ik kan me daar alleen maar bij aansluiten. Voor nu wens ik iedereen heel veel succes met de laatste campagne loodjes voor de GR en ik hoop uiteraard op een mooie uitslag voor onze gemeenten in Midden – Nederland. De eerstvolgende editie van deze nieuwsbrief zal ik wat uitgebreider verslag doen van de stappen die we dan inmiddels hebben gezet. 

Sven van der Burg, voorzitter VPC Flevoland