Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 31 mei 2022

Geïnteresseerd in de provinciale politiek? Kom naar de informatieavond over de Statenverkiezingen!

Heb jij een hart voor de provinciale politiek? Sta jij straks aan het hoofd van het provinciebestuur? Vanaf 31 augustus kan jij je aanmelden als kandidaat-Statenlid. Ben jou benieuwd naar hoe het werk van een Statenlid eruit ziet?

Kom dan naar onze laagdrempelige informatieavonden over de Provinciale Staten. Daar vertellen onze zittende Statenleden je graag meer over de Staten en kan je hen het hemd van het lijf vragen over hoe de provinciale vork in de steel zit.

De avonden vinden plaats op maandag 20 juni in Provinciehuis Lelystad van 20 tot 21 uur (toegespitst op Flevolandse provinciale politiek) en woensdag 22 juni in Provinciehuis Utrecht eveneens van 20 tot 21 uur (toegespitst op Utrechtse provinciale politiek). Beide avonden worden gelivestreamd.

PS: alle belangrijke informatie rondom de Provinciale Statenverkiezingen vind je hier.

Informatieavonden Provinciale Statenverkiezingen

Naam
Aanmelden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.