Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 1 september 2022

Meld je aan voor de Masterclass Provinciale Staten!

Geïnteresseerd in de provinciale politiek?

Schrijf je in voor de Masterclass Provinciale Staten!

Zie jij jezelf zo wel in de Provinciale Staten zitten? Of heb je interesse, maar wil je je nog verder oriënteren?

Het Regiobestuur van D66 Midden-Nederland organiseert een masterclass Provinciale Staten voor (potentiële) kandidaat-Statenleden in de provincies Utrecht en Flevoland. Het gaat om een reeks van 2 sessies plus een facultatief derde onderdeel:

Utrecht

 • Sessie 1: donderdag 15 september van 19.30 tot 22.00
  kennismaking, oriëntatie, informatie en Q&A
 • Sessie 2: vrijdag 16 september van 14.00 tot 22.00
  verdiepende workshops en behandelen casus

Flevoland

 • Sessie 1: maandag 19 september van 19.30 tot 22.00
  kennismaking, oriëntatie, informatie en Q&A
 • Sessie 2: zaterdag 24 september van 9.30 tot 17.30
  verdiepende workshops en behandelen casus

De masterclasses vinden fysiek plaats (de Utrechtse in het Provinciehuis van Utrecht plaats, die van Flevoland in Lelystad). Deelname aan de masterclass is gratis. Aanmelden kan tot en met 4 september door een mail te sturen met beknopte motivatie (100-150 woorden) naar

Meer informatie over de Masterclass volgt na sluiting van de aanmelddatum. Vragen over de masterclass kan je naar bovenstaande emailadressen versturen. Meer informatie over kandidaatstelling voor de Provinciale Staten vind je in het kandidatenboek (bijgewerkt 1-9-2022).